Ejer

Mads Jørgensen

Mads er ejer og grundlægger af FORMAT. Mads er uddannet i Historie- og Medievidenskab, og er ham, der sammen med resten af FORMAT-familien sørger for at udarbejde koncepter, strategier og udførelse af de videoer og film, der produceres for vores kunder.

Kontakt
Projektleder

Anders Krogh

Anders Krogh er projektleder og videoproducent hos FORMAT. Han har er uddannet i Medievidenskab, og har flere års erfaring med foto- og videoproduktion. Med sine kreative evner, konceptuelle tankegang og imødekommende væsen, sørger Anders for, at føre video- og filmproduktionerne sikkert i mål.

Kontakt
Videoproducent

Helena Bendixen

Helena er videokreatør. Hun er film- og tv-produktionsuddannet, og har derfor især styr på alt det tekniske, og står for alt fra planlægning, optagelser og postproduktion og redigering. Helena går til alle opgaver med en faglig ballast, samtidig med, at hun har evnerne til at forstå de behov, der ligger til grunds for at skabe en virksomhed eller organisations rette fortælling.

Kontakt
Videoproducent

Sofus Tao Pedersen

Sofus Tao Pedersen er en ambitiøst, ung video- og filmproducent. Han har et par års erfaring som videoproducent fra blandt andet Education Esbjerg og Ekstra Bladet. Sofus er ambitiøs, struktureret og fokuseret – både på at levere det bedste resultat for vores kunder, og på hele tiden at udvikle sine færdigheder.

Kontakt
Animation og postproduktion

Daniel Brezane

Daniel er animations- og postproduktionskreatør. Han er uddannet multimediedesigner, og står for udarbejdelse af animationer til de forskellige produktioner og projekter samt bidrager til redigering og postproduktion. Daniel har et kreativ tilgang til vores arbejde, og det bidrager rigtig godt til de forskellige projekter.

Kontakt